L’aigua és un bé escàs i cada vegada més, els usuaris n’estan al càrrec. Arràn d’aquesta necessitat, l’empresa Sorea ha anunciat aquest dijous, juntament amb alguns representants de l’Ajuntament, que instal·larà comptadors d’aigua intel·ligents amb sistema de telelectura a la totalitat d’habitatges de la ciutat de Valls.

PUBLICITAT

Aquesta renovació no comportarà cap cost addicional per a l’usuari i el procés beneficiarà ja d’entrada als 3.430 abonats del Barri antic, tot i que s’espera que s’hagi estès a la resta de la ciutat en dos anys. Actualment la ciutat compta amb més d’11.500 comptadors.

Dolors Farré, Regidora de Via Pública i Barris, ha descrit així algunes de les millores que ofereixen aquests nous comptadors. Pel que fa a l’inversió de Sorea, des del consistori han assegurat que l’empresa gastarà un total de 1.490.000 euros en la modernització de tot el parc de comptadors d’aigua de Valls.

Després d’aquesta millora, Valls serà la primera de les ciutats majors de 20.000 habitants del Camp de Tarragona que gestiona Sorea que implantarà el nou sistema de telelectura als comptadors d’aigua d’una manera integral. Nous avanços que arriben després d’altres millores que s’han implantat a la ciutat per tal de millorar l’experiència del ciutadà vallenc. Així valorava Martí Barberà, regidor de Territori i Medi Ambient, el conjunt de millores fins a dia d’avui.

A hores d’ara, al voltant d’un 5% dels habitatges de Valls ja compten amb els comptadors intel·ligents en zones com Fontscaldes, els barris del Fornàs i Santa Úrsula o el Polígon industrial, tot i això, el sistema de telelectura mitjançant ràdio freqüència no ha entrat en servei.

_________________________________________________

Les vallenques i els vallencs es preparen per a la segona edició del ‘Juliol passat per aigua’

Sens dubte és un dels estius més calorosos dels últims anys, tot i això, des dels serveis de VallsJove, Centre Cívic i el Patronat Municipal d’Esports sembla que han trobat la solució. La programació d’activitats de juliol Estiu Actiu, programada per les entitats citades anteriorment, inclou la segona edició del programa “Juliol passat per aigua” i les “Sortides joves” d’estiu.

Un conjunt de vuit activitats de lleure i oci, destinades especialment al públic infantil, juvenil i familiar on la principal protagonista és l’aigua. La primera edició del Juliol passat per aigua realitzada l’any passat va cloure amb gran èxit de públic, el que ha portat als serveis organitzadors a repetir l’experiència.

Els dies 6 i 20 de juliol, la piscina d’estiu del Fornàs, comptarà també amb la presència d’inflables, i estarà oberta al públic de les 16 a les 19 hores (amb entrada gratuïta pels abonats del PME). A més, la programació també inclou el Tobogan infinit, un tobogan aquàtic de 115 metres, que amplia així la seva llargada respecte a l’any passat. Aquesta activitat tindrà lloc el dijous 12 de juliol a partir de les 17 hores al carrer del Tren. Les entrades es podran adquirir el mateix dia (fins a les 14 hores) al Centre Esportiu del Fornàs o a l’inici de l’activitat en el mateix emplaçament, el cost serà de 3 euros/hora.

Des de l’esdeveniment, però, han assegurat que encara hi han més activitats programades. Entre aquestes podrem trobar una nova edició de l’Splash de nit que enguany es realitzarà els dies 5 i 19 de juliol, i com a novetat, inclourà inflables pel gaudir dels joves que hi assisteixin. El dia 19, a més, l’activitat estarà amenitzada amb el Dj DML Sound. Els horaris d’aquesta nova edició seran de les 22:30 a les 2:00 hores, amb un cost d’entrada de 3 euros per persona.

Els serveis organitzadors del programa esperen repetir l’èxit de públic de l’any passat i animen a la població a participar de les diferents activitats com el millor remei per a passar-s’ho bé i refrescar-se de la calor.

_________________________________________________

El Campus del CB Valls bat el rècord de participants en la seva 27a edició

El Campus del CB Valls bat el rècord de participants en la seva 27a Edició. Ens n’explica tots els detalls Jaume Pros.

PUBLICITAT