Bones notícies pel teixit cultural vallenc. La nova convocatòria convocada per la Xarxa de Cultura, aporta recursos econòmics a 18 entitats de la ciutat, per valor de 15.300 euros. Aquest programa forma part d’una de les línies culturals estratègiques impulsades per l’Ajuntament que col·loca les associacions vallenques com a motor no sols de la vida cultural sinó també de la identitat de la ciutat.

PUBLICITAT

La convocatòria del programa d’Ajuts al Teixit Cultural ajuda a generar una oferta cultural molt important a la ciutat. Fruit dels diferents projectes, al llarg de tot l’any les entitats organitzen debats, conferències, tertúlies i actuacions vinculades amb el patrimoni immaterial local i català, noves iniciatives en l’àmbit de la cultura tradicional, i vingudes de grups d’altres localitats.

Un total de 18 entitats beneficiaries conformen la llista que han seleccionat quatre gestors culturals dels municipis de Tarragona, El Morell i Valls. Com a novetat enguany l’Ajuntament va organitzar una sessió pràctica de treball entre les entitats i les tècniques de la Xarxa de Cultura, per resoldre els dubtes en la tramitació d’aquests ajuts. L’Ajuntament de Valls ha aportat 108.200 euros en aquestes convocatòries en el període comprès entre els anys 2011 i 2018. El programa ha permès que s’hagi contribuït al finançament i desenvolupament d’un total de 144 projectes.

PUBLICITAT