L’Ajuntament de Valls i l’entitat Creu Roja han renovat avui el seu conveni de col·laboració. Així ho han fet palès el president de l’entitat, Joan Miquel Sancho, i el primer tinent d’alcalde i regidor de Serveis Socials, Jordi Cartanyà. L’últim precedent de la signatura d’un conveni entre ambdues entitats va ser el passat 6 de desembre de 2017 i avui, 6 de juliol, han renovat el citat acord. En la signatura es regula la concessió de la subvenció municipal a l’entitat per un import de 8.000 euros. Amb aquest acord, el consistori participa amb 7.000 euros amb la compra i distribució d’aliments per al fons d’ajuda europea i els 1.000 euros restants es destinen al nou programa social per la millora de la salut visual dels infants anomenat “Cap infant sense ulleres”.

PUBLICITAT

Jordi Cartanyà, descrivia així el valor d’arribar a un acord amb Creu Roja. Per altra banda, Joan Miquel Sancho ha volgut agrair la feina de l’equip de l’entitat, el qual fa que tots els projectes siguin possibles. Sancho també ha volgut destacar la implicació de la ciutadania en el compromís d’ajudar als més necessitats.

Seguint en aquesta línia, recordem que el consistori va signar el passat 5 de juny un conveni amb Càritas Interparroquial. En aquest pacte, l’Ajuntament hi participa amb 12.000 euros en el programa d’ajuda alimentària destinat a garantir la cobertura de les necessitats bàsiques d’alimentació durant tot l’any a persones amb dificultats socioeconòmiques. Un programa que posa el focus d’atenció al suport de l’alimentació dels més petits, especialment durant els períodes de vacances escolars que no estan en funcionament els serveis de menjadors dels col·legis.

PUBLICITAT