Bones notícies pels amants del circ, aquest dimarts, 17 de juliol, s’estrena el Juliol circense, un cicle que es desenvoluparà amb accés lliure al recinte del Mas Miquel. Aquest conjunt d’esdeveniments es durà a terme fins al dijous 19 i comptarà amb l’actuació de tres companyies de renom; Los Barlou, Mortelo&Manzani i Alas de Circo Teatro, cada nit a partir de les 10 del vespre.

PUBLICITAT

David Sancho, integrant de la companyia Passabarret, valora així l’esforç de l’Ajuntament de Valls per apostar un any més pel circ. Els cicles d’espectacles d’estiu compten amb el suport del Programa Punt.cat de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Tarragona.

Sancho descrivia així la tasca de Passabarret en l’organització del Juliol Circense. Tres companyies configuraran aquest cicle; Los Barlou, una nova companyia formada per tres habituals de l’escena circense catalana com són Boni, Dani «Patilles» i Miner. Aquesta és la seva primera producció, un espectacle a vessar d’humor, amanit amb un toc diferent, fet a mà, amb molt afecte i treball.

Mortelo & Manzani, un duo de clown que neix l’any 2010 a Reus de la mà de Gerard Morte i Ivan Manzanero.  El seu motor de creació és l’humor, sense paraules, des de la mirada d’uns pallassos, absurds i excèntrics que busquen constantment el riure del públic.

Per acabar, dijous 19 de juliol, serà el torn de Cia Alas de Circo Teatro, Txus Buffa, Marina Benites i Prisca Salvadores són les encarregades de fer les contorsions, teles dobles, làmpada, malabars i trapezi triple en un espectacle dirigit per Dani Foncu.

PUBLICITAT