La Junta de Govern, integrada per l’alcalde de la ciutat Albert Batet i set regidors han anunciat nous acords aquesta setmana. Nous fronts per poder cobrir les necessitats de la ciutat de Valls.

PUBLICITAT

Si repassem, la llista podem trobar la contractació dels treballs de redacció del projecte d’ampliació del Museu de Valls. La Junta de Govern ha aprovat la contractació de l’arquitecte Xavier Bustos per un import de 7.623 euros IVA inclòs per a la redacció del projecte bàsic de reforma de les plantes segona i tercera de l’edifici de la Casa de Cultura.

Per altra banda, s’ha fet oficial el contracte de lloguer de l’Oficina Municipal de Turisme. El lloguer, valorat en 1.234 euros IVA inclòs, anirà destinat al pagament del local situat als baixos del carrer de la Cort número 3 on s’hi traslladarà en els propers mesos l’Oficina Municipal d’Informació i Turisme de Valls. La seva ubicació en ple centre de la ciutat, la proximitat amb la plaça del Blat i el Museu Casteller de Catalunya, i les dimensions de la planta baixa el fan idoni per acollir les noves dependències de l’oficina de turisme de Valls.

Per finalitzar, la Junta de Govern ha aprovat els contractes de col·laboració de la marca turística Visita Valls amb el pilot de motocròs vallenc Edgar Solé per 300 euros i amb l’Escola de Dansa Adagi per 600 euros.

PUBLICITAT