Bones notícies pels amants del circ, aquest dimarts, 17 de juliol, s’estrena el Juliol circense, un cicle que es desenvoluparà amb accés lliure al recinte del Mas Miquel. Aquest conjunt d’esdeveniments es durà a terme fins al dijous 19 i comptarà amb l’actuació de tres companyies de renom; Los Barlou, Mortelo&Manzani i Alas de Circo Teatro, cada nit a partir de les 10 del vespre.

PUBLICITAT

David Sancho, integrant de la companyia Passabarret, valora així l’esforç de l’Ajuntament de Valls per apostar un any més pel circ. Els cicles d’espectacles d’estiu compten amb el suport del Programa Punt.cat de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Tarragona.

Sancho descrivia així la tasca de Passabarret en l’organització del Juliol Circense. Tres companyies configuraran aquest cicle; Los Barlou, una nova companyia formada per tres habituals de l’escena circense catalana com són Boni, Dani «Patilles» i Miner. Aquesta és la seva primera producció, un espectacle a vessar d’humor, amanit amb un toc diferent, fet a mà, amb molt afecte i treball.

Mortelo & Manzani, un duo de clown que neix l’any 2010 a Reus de la mà de Gerard Morte i Ivan Manzanero.  El seu motor de creació és l’humor, sense paraules, des de la mirada d’uns pallassos, absurds i excèntrics que busquen constantment el riure del públic.

Per acabar, dijous 19 de juliol, serà el torn de Cia Alas de Circo Teatro, Txus Buffa, Marina Benites i Prisca Salvadores són les encarregades de fer les contorsions, teles dobles, làmpada, malabars i trapezi triple en un espectacle dirigit per Dani Foncu.

_________________________________________________

La Junta de Govern fa oficials nous acords

La Junta de Govern, integrada per l’alcalde de la ciutat Albert Batet i set regidors han anunciat nous acords aquesta setmana. Nous fronts per poder cobrir les necessitats de la ciutat de Valls.

Si repassem, la llista podem trobar la contractació dels treballs de redacció del projecte d’ampliació del Museu de Valls. La Junta de Govern ha aprovat la contractació de l’arquitecte Xavier Bustos per un import de 7.623 euros IVA inclòs per a la redacció del projecte bàsic de reforma de les plantes segona i tercera de l’edifici de la Casa de Cultura.

Per altra banda, s’ha fet oficial el contracte de lloguer de l’Oficina Municipal de Turisme. El lloguer, valorat en 1.234 euros IVA inclòs, anirà destinat al pagament del local situat als baixos del carrer de la Cort número 3 on s’hi traslladarà en els propers mesos l’Oficina Municipal d’Informació i Turisme de Valls. La seva ubicació en ple centre de la ciutat, la proximitat amb la plaça del Blat i el Museu Casteller de Catalunya, i les dimensions de la planta baixa el fan idoni per acollir les noves dependències de l’oficina de turisme de Valls.

Per finalitzar, la Junta de Govern ha aprovat els contractes de col·laboració de la marca turística Visita Valls amb el pilot de motocròs vallenc Edgar Solé per 300 euros i amb l’Escola de Dansa Adagi per 600 euros.

____________________________________________________

APUNT INFORMATIU:

Demà, dimarts 17 de juliol, es donaran a conèixer els primers detalls oficials sobre els actes promocionals del mercat de Valls. En l’acte hi participaran Òscar Peris, regidor de Comerç i Turisme, responsables de Píxel Sònic Estudi (PXL) i el responsable de Vermut Montseta. En el proper Vallsinfo ampliarem la informació. 

PUBLICITAT