Domingo Sánchez serà el nom destacat d’una de les jornades més esperades d’aquest setembre. El Patronat Municipal d’Esports de Valls, juntament amb el Consell Esportiu de l’Alt Camp, organitzen el curs «La nova musculació. Múscul, força i funció». La jornada, que rep el suport de l’Escola Catalana de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i del COPLEFC (Col·legi de Professionals de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya), tindrà lloc dimecres 5 de setembre al Centre Esportiu Municipal El Fornàs i anirà a càrrec del citat professor Domingo Sánchez.

PUBLICITAT

Sánchez és llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per la Universidad Politécnica de Madrid, màster d’Expert en Activitat Física i Salut per la Universidad Complutense de Madrid, especialitzat en l’Àrea de Fitness i la Salut, i referència en aquesta àrea d’entrenament. A més, és un referent internacional en el camp del fitness i en la seva faceta de formador.

Pel que fa al curs, té una durada de 8 hores lectives, comença a les 9 hores i combina continguts teòrics i pràctics. Pel que fa a la teoria, es treballarà sobre els fonaments i la nova visió de l’entrenament de la força en Fitness. Els aspectes pràctics se centraran en l’actualització dels exercicis de força, la força i estabilització i finalment la transferència cap a objectius de salut i rendiment.

La jornada va adreçada a llicenciats, grau i estudiants en EF/CAFiE, cicle formatiu i estudiant en AF i Esport i professionals inscrits al ROPEC. El curs té un cost de 175€ i 150€ pels col·legiats i associats al COPLEFC, i inclou documentació, dinar i certificat d’assistència.

PUBLICITAT