El mercat de Valls tornarà a ser l’objectiu de tots els focus. Així ho ha anunciat avui, 17 de juliol, Óscar Peris, regidor de Comerç i Turisme, qui ha assegurat que una vegada més, l’històric mercat comptarà amb la presència de dos elements destacats. En aquest cas estem parlant dels pinxos de fruita pelada i el vermut. Ambdós seran els protagonistes de la jornada que se celebrarà el pròxim dissabte 21 de juliol, en el marc de la campanya promocional “Vine al mercat, hi trobaràs la ciutat autèntica”.

PUBLICITAT

Óscar Peris, descrivia així, què es podran trobar tots els que visitin el mercat durant la jornada. El mercat de la fruita i la verdura de Valls, amb més de vuit segles d’història, està celebrant aquest any 2018 diferents activitats promocionals. En el marc propagandístic, s’ha presentat el nou vídeo promocional que ha confeccionat la productora audiovisual vallenca PxL i que es difondrà amb l’objectiu de donar a conèixer el característic i singular mercat de Valls. Óscar Peris explica els objectius que busca la confecció d’aquest vídeo. Per altra banda, German Rull, responsable de l’estudi PXL, ha assegurat que l’equip de gravació se n’ha adonat de les sensacions que desperta el mercat de Valls.

L’objectiu de la campanya és promocionar els productes km0 que es poden trobar en el mercat i recordar els beneficis de consumir fruites i verdures de temporada, així com la importància de mantenir els mercats com aposta per a la sostenibilitat de l’activitat de la pagesia i el model de comerç de proximitat.

A més des de l’organització s’ha comunicat que s’han realitzat activitats escolars adreçades als més petits, entre elles visites d’alumnes al mercat i un dossier pedagògic per treballar a classe, amb l’objectiu d’acostar als infants el mercat com una forma genuïna de comerç tradicional, una manera d’entendre la història de la ciutat i fomentar el gust dels més joves per anar a comprar-hi.

 

PUBLICITAT