El mercat de Valls tornarà a ser l’objectiu de tots els focus. Així ho ha anunciat avui, 17 de juliol, Óscar Peris, regidor de Comerç i Turisme, qui ha assegurat que una vegada més, l’històric mercat comptarà amb la presència de dos elements destacats. En aquest cas estem parlant dels pinxos de fruita pelada i el vermut. Ambdós seran els protagonistes de la jornada que se celebrarà el pròxim dissabte 21 de juliol, en el marc de la campanya promocional “Vine al mercat, hi trobaràs la ciutat autèntica”.

PUBLICITAT

Óscar Peris, descrivia així, què es podran trobar tots els que visitin el mercat durant la jornada. El mercat de la fruita i la verdura de Valls, amb més de vuit segles d’història, està celebrant aquest any 2018 diferents activitats promocionals. En el marc propagandístic, s’ha presentat el nou vídeo promocional que ha confeccionat la productora audiovisual vallenca PxL i que es difondrà amb l’objectiu de donar a conèixer el característic i singular mercat de Valls. Óscar Peris explica els objectius que busca la confecció d’aquest vídeo. Per altra banda, German Rull, responsable de l’estudi PXL, ha assegurat que l’equip de gravació se n’ha adonat de les sensacions que desperta el mercat de Valls.

L’objectiu de la campanya és promocionar els productes km0 que es poden trobar en el mercat i recordar els beneficis de consumir fruites i verdures de temporada, així com la importància de mantenir els mercats com aposta per a la sostenibilitat de l’activitat de la pagesia i el model de comerç de proximitat.

A més des de l’organització s’ha comunicat que s’han realitzat activitats escolars adreçades als més petits, entre elles visites d’alumnes al mercat i un dossier pedagògic per treballar a classe, amb l’objectiu d’acostar als infants el mercat com una forma genuïna de comerç tradicional, una manera d’entendre la història de la ciutat i fomentar el gust dels més joves per anar a comprar-hi.

 

___________________________________________________

El Patronat Municipal d’Esports presenta el curs “La nova musculació”

Domingo Sánchez serà el nom destacat d’una de les jornades més esperades d’aquest setembre. El Patronat Municipal d’Esports de Valls, juntament amb el Consell Esportiu de l’Alt Camp, organitzen el curs «La nova musculació. Múscul, força i funció». La jornada, que rep el suport de l’Escola Catalana de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i del COPLEFC (Col·legi de Professionals de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya), tindrà lloc dimecres 5 de setembre al Centre Esportiu Municipal El Fornàs i anirà a càrrec del citat professor Domingo Sánchez.

Sánchez és llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per la Universidad Politécnica de Madrid, màster d’Expert en Activitat Física i Salut per la Universidad Complutense de Madrid, especialitzat en l’Àrea de Fitness i la Salut, i referència en aquesta àrea d’entrenament. A més, és un referent internacional en el camp del fitness i en la seva faceta de formador.

Pel que fa al curs, té una durada de 8 hores lectives, comença a les 9 hores i combina continguts teòrics i pràctics. Pel que fa a la teoria, es treballarà sobre els fonaments i la nova visió de l’entrenament de la força en Fitness. Els aspectes pràctics se centraran en l’actualització dels exercicis de força, la força i estabilització i finalment la transferència cap a objectius de salut i rendiment.

La jornada va adreçada a llicenciats, grau i estudiants en EF/CAFiE, cicle formatiu i estudiant en AF i Esport i professionals inscrits al ROPEC. El curs té un cost de 175€ i 150€ pels col·legiats i associats al COPLEFC, i inclou documentació, dinar i certificat d’assistència.

PUBLICITAT