Valls tornarà a ser l’escenari d’una de les propostes culturals amb més seguiment. En concret el teatre Principal de Valls emplaçarà el conjunt de set propostes que conformaran la 14ª edició del Festival Guant. Enguany el certamen artístic farà especial èmfasi en un diàleg entre la música i els titelles. També s’oferirà una mirada cap al món oriental amb els titelles de paper amb la tècnica de l’«origami» o papiroflèxia, i per primer cop diumenge al matí es programarà una proposta per a infants a partir de només un any. Els seus espectacles i una exposició es podran visionar al Teatre Principal. Els diferents muntatges seran adreçats a públics familiar, infantil, jove i adult.

PUBLICITAT

Marc Ayala, regidor de Cultura, destacava d’aquesta manera les novetats de la 14ª edició del Festival Guant. Per altra banda, Eudald Ferré, director artístic del festival, assegurava que després de tantes edicions, la voluntat de l’organització es seguir sorprenent, tot i que representi tot un repte.

La mostra titellaire no es conformarà amb aquesta exploració de bandes sonores en directe sinó que també oferirà altres tècniques que aportaran varietat i diversitat als ulls dels espectadors. Així, la tècnica d’actor/narració i manipulació en directe es podrà veure a través de tres companyies catalanes. El Festival Guant donarà el tret de sortida el dia 20 i finalitzarà el 25 de novembre. Tot i això, l’exposició de “Els 18 anys dels titelles de Micro Troupe” estarà disponible fins al 21 de desembre. 

PUBLICITAT