La ciutat de Valls està d’enhorabona, Margarida Aritzeta ha estat guardonada amb la creu de Sant Jordi. Així ho ha fet oficial el Govern aquest dimarts, 18 de juliol, qui ha donat a conèixer els guanyadors del prestigiós reconeixement.

PUBLICITAT

Una d’elles, la citada Margarida Aritzeta, la qual ha estat elegida per la seva gran tasca en l’àmbit literari. La seva carrera ha estat guardonada amb diversos reconeixements, com el Premi Víctor Català, el qual esta destinat a contes i narracions, o el Sant Joan, de narrativa. A més, com a docent a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, ha contribuït amb la seva ajuda a l’estudi i comprensió de la complexa literatura catalana.

Entre 2006 i 2010, va formar part del govern de la Generalitat de Catalunya com a directora general d’Acció Departamental del Departament de Vicepresidència i des del càrrec va impulsar diversos projectes, com la creació de la comissió de commemoracions històriques i culturals del govern, la representació de la Generalitat a l’Alguer, o l’Eurodistricte de l’Espai Català Transfronterer, un projecte liderat per la casa de la Generalitat de Catalunya a Perpinyà.

PUBLICITAT