Carme Forcadell ha passat la primera nit a la presó del Catllar, on va demanar el trasllat des de Figueres per tal de poder estar més aprop de la seva família. Va arribar vora dos quarts de dotze del matí i j l’esperaven vora dos-cents membres de l’ANC, fent una cadena humana a la carretera per mostrar-li el seu suport. A les set de la tarda prop d’un miler de persones es van tornar a concentrar a la presó per reivindicar la posada en llibertat d’ella i la resta de presos polítics. Hi va haver actuacions castelleres i parlaments. Entre ells el marit de Forcadell, que va llegir aquest missatge de l’expresidenta.
Les colles castelleres van realitzar cinc pilars simultanis, i el públic no va deixar de cridar consignes amb la voluntat de que Forcadell les pogués escoltar des de l’interior del centre penitenciari.

També hi ha participat la Colla Vella i membres de l’Assamblea Nacional Catalana de Valls.

PUBLICITAT

 

PUBLICITAT