Amb el Sant Joan Vallenc 2018 finalitzat, diverses entitats busquen la manera de poder millorar la festa major de cara a l’edició de l’any que ve. És el cas de la CUP, la qual ha fet públiques diverses propostes per tal que una celebració d’aquestes dimensions gaudeixi de les millors opcions.

PUBLICITAT

Jordi Robert, regidor i portaveu de la CUP, assegurava que un dels punts a tenir en compte és la potenciació de les fogueres per tal de descentralitzar la festa major. Per altra banda, Robert també ha assegurat que cal implementar millores en l’àmbit de la neteja dels espais més transitats. A més, també ha destacat que cal una reflexió per tal de revisar el to religiós que està prenent la celebració, ja que segons Robert s’està abandonant la vessant laica adquirida en edicions anteriors.

En l’anunci de les noves propostes també hi ha participat Elisenda Trilla, activista cultural, membre de l’Associació de Veïns del Barri Antic i de la comissió «Crida per la Cultura» de la Crida per Valls-CUP que parlava així de les necessitats d’incorporar més agents culturals al Sant Joan Vallenc. Trilla també ha destacat que cal més participació de les entitats locals en la confecció de la festa major.

 

 

PUBLICITAT