Noves propostes per part de Comerç de Valls. Després d’una etapa molt moguda pel teixit vallenc, Comerç arriba amb noves vies per innovar en la vessant comercial de la ciutat. Si fa escasses setmanes, es presentava la “Fira de Rebaixes al Carrer”, ara es fa públic el “Firagost Market”.

PUBLICITAT

Óscar Peris, regidor de Comerç i Turisme, explicava així en què consisteix el “Firagost Market”. Així doncs, el comerç de Valls i els establiments de moda, complements i roba per a la llar seran els protagonistes del que serà la segona  edició d’una fira singular que, a més, comptarà amb activitats diverses. Carme Sendra, presidenta de Comerç de Valls, descrivia així algunes de les activitats d’aquest mercat. 

El comerç aprofitarà així encara més l’oportunitat que brinda Firagost, amb els milers de persones que cada any visiten la ciutat amb motiu de la Fira Exposició del Camp Català. Un nou aparador comercial a l’aire lliure que acabarà de revestir la ciutat en unes jornades tan especials.

 

 

PUBLICITAT