Noves propostes per part de Comerç de Valls. Després d’una etapa molt moguda pel teixit vallenc, Comerç arriba amb noves vies per innovar en la vessant comercial de la ciutat. Si fa escasses setmanes, es presentava la “Fira de Rebaixes al Carrer”, ara es fa públic el “Firagost Market”.

PUBLICITAT

Óscar Peris, regidor de Comerç i Turisme, explicava així en què consisteix el “Firagost Market”. Així doncs, el comerç de Valls i els establiments de moda, complements i roba per a la llar seran els protagonistes del que serà la primera edició d’una fira singular que, a més, comptarà amb activitats diverses. Carme Sendra, presidenta de Comerç de Valls, descrivia així algunes de les activitats d’aquest mercat. 

El comerç aprofitarà així encara més l’oportunitat que brinda Firagost, amb els milers de persones que cada any visiten la ciutat amb motiu de la Fira Exposició del Camp Català. Un nou aparador comercial a l’aire lliure que acabarà de revestir la ciutat en unes jornades tan especials.

 

_________________________________________________

Vallsgenera reafirma dues vies de subvencions que beneficiaran gran part de la ciutat

Després d’un any en el qual Vallsgenera ha certificat que estan emprenent el camí correcte, avui dimarts, 24 de juliol, ha confirmat dues vies amb les quals, una part important de la població en podrà obtenir benefici.

L’Institut Municipal de Desenvolupament Local Vallsgenera obrirà la convocatòria de dues línies de subvencions per incentivar la contractació laboral de col·lectius amb major dificultats de trobar feina. En concret, consolida en primer lloc les subvencions a empreses que contractin aturats majors de 45 anys i, a la vegada, torna a convocar la línia d’ajuts econòmics a joves emprenedors.

Estem parlant de línies de subvencions que es van introduir l’any 2017 com a novetat dels ajuts municipals a la promoció econòmica i a la creació d’ocupació, amb l’objectiu de facilitar que les empreses ampliessin plantilla i contractessin majors de 45 anys i fomentar, en paral·lel, l’emprenedoria entre els joves de 18 a 35 anys, segments de població que presenten nivells més baixos d’inserció laboral. L’any 2017, en la primera convocatòria d’aquestes dues línies d’ajuts econòmics, es van atorgar 13 subvencions per valor de 10.900 euros.

Pel que fa a la subvenció per a majors de 45 anys pretén fomentar la contractació laboral d’aturats i residents a Valls per part d’empreses o entitats de la ciutat. La subvenció municipal és de 800 euros per treballador contractat, amb un màxim de 2.400 euros per empresa. El contracte, en qualsevol modalitat de contractació, ha de ser d’una durada mínima de 12 mesos.

D’altra banda, els ajuts a joves emprenedors té com a objectiu potenciar la creació d’empreses i fomentar l’emprenedoria i l’autoocupació. Els beneficiaris són aquelles persones físiques o jurídiques que iniciïn una activitat de negoci amb domicili social a Valls. La quantia màxima de la subvenció atorgada són 850 euros per projecte d’emprenedoria.

PUBLICITAT