Nous canvis al CB Valls. A la darrera assemblea general de socis celebrada el passat divendres 20 de juliol, el CB Valls va aprovar la modificació del seu Reglament de Règim Intern amb la finalitat d’adaptar-lo a les noves casuístiques que es podríen produir actualment i no contemplades en el reglament anterior. Aquesta actualització es feia necessària a causa del creixement sostingut durant els darrers anys dels equips que formen part del CB Valls, així com de la seva massa social.

PUBLICITAT

En aquest sentit, el nou reglament s’adapta al marc legislatiu actual i incideix de manera molt clara en posar de relleu els valors i l’ideari del Club. El document aprovat i que afecta totes les persones relacionades directament o indirectament amb el CB Valls: jugadors i jugadores, personal tècnic, pares i mares, etc., recull tot un seguit de drets i de deures relacionats amb qüestions tan diverses com el respecte a la diversitat cultural, social i de gènere i, d’una manera molt clara, el respecte a la intimitat personal. Val a dir que el Reglament també afecta, a partir d’ara, tots els membres de la Junta Directiva.

A les 14 pàgines del document es té molt en compte el comportament de les persones d’acord amb els valors del Club, dins i fora la pista, ja sigui als entrenaments o als partits, tant amb els membres del CB Valls com amb els membres dels equips rivals, àrbitres, auxiliars de taula i públic. 

Totes les persones relacionades amb el CB Valls rebran, abans d’iniciar-se la temporada, el Reglament de Règim Intern. A més a més, aquest document es podrà consultar i descarregar a la pàgina web del club vallenc. Segons el club, asseguren que formar part del CB Valls, significa acceptar implícitament tots els drets i deures recollits al seu Reglament de Règim Intern, així com el compromís amb la defensa dels valors socials i esportius del club.

PUBLICITAT