Bones notícies pels amants del teatre. Avui dijous, 26 de juliol, ha saltat a la palestra la nova temporada de tardor dels teatres de Valls. Aquest nou cicle d’obres comptarà amb les propostes internacionals de les torres humanes del Groupe Acrobatique de Tànger, des del Marroc, i la Johann Strauss Orchestra & Strauss Festival Ballet Ensemble, de Viena, des d’Àustria. La comèdia “El fantasma de Canterville”, amb un ampli elenc liderat per Joan Pera, s’incorpora a l’abonament.

PUBLICITAT

L’homenatge a l’escriptor i dramaturg vallenc del segle XX Pere Mialet, a càrrec del Grup del Teatre Principal, i el concert de l’Orquestra Camera Musicae amb la violoncel·lista Mariona Camats, es sumen a “Les noies de Mossbank road” amb Clara Segura, Marta Marco i Cristina Genebat, i la tragèdia de repartiment ampli “Èdip” liderada per Julio Manrique, inclosos en l’abonament.

La nova temporada de tardor dels Teatres de Valls la configuren 20 espectacles, 9 d’ells per a adults, 8 per a públics familiars i 3 per a les escoles, que generen un total de 28 funcions. També s’han programat 7 activitats dins la línia de l’Escola de l’espectador i 2 exposicions al vestíbul del Teatre Principal. Propostes que, segons Marc Ayala, regidor de Cultura, buscaran complir les expectatives d’un públic vallenc cada vegada més exigent. Per altra banda, Vanessa Gatell, ha volgut destacar la importància del teatre per inculcar valors als més petits de casa.

Per primer cop l’abonament al Centre Cultural es podrà adquirir també pels canals on line i telefònic, de Ticketea. Així dimecres 12 de setembre a les 12h del migdia s’activarà la venda dels abonaments no sols a les taquilles del Principal sinó també al web www.ticketea.com i per telèfon. Les localitats soltes i la resta d’espectacles sortiran a la venda dimecres 26 de setembre, també a les 12h.

PUBLICITAT