Bones notícies pels amants del teatre. Avui, 26 de juliol, ha saltat a la palestra la nova temporada de tardor dels teatres de Valls. Aquest nou cicle d’obres comptarà amb les propostes internacionals de les torres humanes del Groupe Acrobatique de Tànger, des del Marroc, i la Johann Strauss Orchestra & Strauss Festival Ballet Ensemble, de Viena, des d’Àustria. La comèdia “El fantasma de Canterville”, amb un ampli elenc liderat per Joan Pera, s’incorpora a l’abonament.

PUBLICITAT

L’homenatge a l’escriptor i dramaturg vallenc del segle XX Pere Mialet, a càrrec del Grup del Teatre Principal, i el concert de l’Orquestra Camera Musicae amb la violoncel·lista Mariona Camats, es sumen a “Les noies de Mossbank road” amb Clara Segura, Marta Marco i Cristina Genebat, i la tragèdia de repartiment ampli “Èdip” liderada per Julio Manrique, inclosos en l’abonament.

La nova temporada de tardor dels Teatres de Valls la configuren 20 espectacles, 9 d’ells per a adults, 8 per a públics familiars i 3 per a les escoles, que generen un total de 28 funcions. També s’han programat 7 activitats dins la línia de l’Escola de l’espectador i 2 exposicions al vestíbul del Teatre Principal. Propostes que, segons Marc Ayala, regidor de Cultura, buscaran complir les expectatives d’un públic vallenc cada vegada més exigent. Per altra banda, Vanessa Gatell, ha volgut destacar la importància del teatre per inculcar valors als més petits de casa.

Per primer cop l’abonament al Centre Cultural es podrà adquirir també pels canals on line i telefònic, de Ticketea. Així dimecres 12 de setembre a les 12h del migdia s’activarà la venda dels abonaments no sols a les taquilles del Principal sinó també al web www.ticketea.com i per telèfon. Les localitats soltes i la resta d’espectacles sortiran a la venda dimecres 26 de setembre, també a les 12h.

______________________________________________

El CB Valls actualitza el Reglament de Règim Intern que afecta a totes les persones relacionades amb el club

Nous canvis al CB Valls. A la darrera assemblea general de socis celebrada el passat divendres 20 de juliol, el CB Valls va aprovar la modificació del seu Reglament de Règim Intern amb la finalitat d’adaptar-lo a les noves casuístiques que es podríen produir actualment i no contemplades en el reglament anterior. Aquesta actualització es feia necessària a causa del creixement sostingut durant els darrers anys dels equips que formen part del CB Valls, així com de la seva massa social.

En aquest sentit, el nou reglament s’adapta al marc legislatiu actual i incideix de manera molt clara en posar de relleu els valors i l’ideari del Club. El document aprovat i que afecta totes les persones relacionades directament o indirectament amb el CB Valls: jugadors i jugadores, personal tècnic, pares i mares, etc., recull tot un seguit de drets i de deures relacionats amb qüestions tan diverses com el respecte a la diversitat cultural, social i de gènere i, d’una manera molt clara, el respecte a la intimitat personal. Val a dir que el Reglament també afecta, a partir d’ara, tots els membres de la Junta Directiva.

A les 14 pàgines del document es té molt en compte el comportament de les persones d’acord amb els valors del Club, dins i fora la pista, ja sigui als entrenaments o als partits, tant amb els membres del CB Valls com amb els membres dels equips rivals, àrbitres, auxiliars de taula i públic. 

Totes les persones relacionades amb el CB Valls rebran, abans d’iniciar-se la temporada, el Reglament de Règim Intern. A més a més, aquest document es podrà consultar i descarregar a la pàgina web del club vallenc. Segons el club, asseguren que formar part del CB Valls, significa acceptar implícitament tots els drets i deures recollits al seu Reglament de Règim Intern, així com el compromís amb la defensa dels valors socials i esportius del club.

PUBLICITAT