Noves reformes al Fornàs. Les obres de renovació integral del paviment de les instal·lacions de la piscina coberta del Centre Esportiu Municipal del Fornàs s’iniciaran el dilluns 6 d’agost, uns treballs que, amb una inversió de 72.858 euros IVA inclòs, s’espera enllestir completament als voltants del 10 de setembre, quan la instal·lació tornarà a obrir portes al públic.

PUBLICITAT

Aquesta inversió comportarà la substitució de tot el paviment antilliscant i també la renovació de portes, finestres i senyalització. El nou paviment antilliscant continu i multicapa s’instal·larà al voltant de les dues piscines, així com en els accessos, túnel de dutxes i altres dependències.

El Patronat Municipal d’Esports aplicarà als més de 900 usuaris que tenen l’Abonament Instal·lacions un descompte del 20% a la quota del mes d’agost, en contraprestació pel tancament de la piscina coberta. Aquest abonament dóna dret a accedir, a més de la piscina coberta, a la piscina d’estiu i a la pista d’atletisme que, com la resta de serveis i activitats, no patiran en cap cas alteracions per les obres.

PUBLICITAT