Després de l’èxit de la primera edició, el Festiuet 2018 espera el tret de sortida. El festival de música alternativa celebra enguany la seva segona edició amb un cartell que es presenta sota el lema “Benvinguts al paradís” i que reunirà a Green Valley, la M.O.D.A., Desakato, Xavi Sarrià o Zoo d’entre d’altres.

PUBLICITAT

Tot i el gran grup d’artistes convidats, un dels punts més importants d’aquest festival no serà la música. Amb “Artistes x la inclusió”, els organitzadors han creat un projecte social que neix amb la intenció de donar espai a altres disciplines artístiques a part de la música i unir, en una acció solidària, el món de l’art a favor de la inclusió social. 

Una iniciativa que ha trobat una peculiar manera on plasmar-se. Divuit artistes han il·lustrat cadascun d’ells una rèplica de dimensions reduïdes d’una taula de surf amb la lletra d’una cançó de cada grup que tocarà enguany al Festiuet. Aquestes taules de surf úniques se sortejaran el dissabte 11 d’agost entre tots els participants de la campanya “Artistes x la inclusió” de microdonacions d’1 euro.

Tots els diners que es recaptin amb la campanya aniran íntegrament destinats a dues entitats del Camp de Tarragona que vetllen per la inclusió social de persones diversament hàbils com són l’Associació Trèvol de Valls i el Club Esportiu Solc de Tarragona.

_____________________________________________________

Els programes de Santa Úrsula i de Cultura Participativa, oberts fins al 7 de setembre

La Xarxa de Cultura ha anunciat que aplegarà les activitats previstes, d’una banda, per la Fira de Santa Úrsula i, de l’altra, les desenvolupades entre l’octubre de 2018 i el gener de 2019 dins el programa “Valls, Ciutat de Cultura Participativa”, per part dels diferents agents culturals i socials per tal de fer-ne difusió conjunta. El termini de lliurament de la informació pertinent estarà obert fins al divendres 7 de setembre.

Els actes es difondran per diferents canals, com les edicions impreses que arriben a les 13.000 llars vallenques, la versió digital en format web, els posts i els tuits pel twitter de Visita Valls, i l’agenda de l’aplicació per a telèfons mòbils Valls App que, en aquests moments, compta amb 2.500 usuaris habituals.

Recordem que la informació pel programa es pot trametre a l’adreça electrònica cultura@valls.cat; o bé fer-la arribar a la Xarxa de Cultura de Valls. Els formularis estandaritzats per aportar la informació es poden trobar al portal web de l’Ajuntament i també a les mateixes dependències de Cultura.

_____________________________________________________

El 6 d’agost s’inicien les obres de renovació total del paviment de la piscina coberta del fornàs

Noves reformes al Fornàs. Les obres de renovació integral del paviment de les instal·lacions de la piscina coberta del Centre Esportiu Municipal del Fornàs s’iniciaran el dilluns 6 d’agost, uns treballs que, amb una inversió de 72.858 euros IVA inclòs, s’espera enllestir completament als voltants del 10 de setembre, quan la instal·lació tornarà a obrir portes al públic.

Aquesta inversió comportarà la substitució de tot el paviment antilliscant i també la renovació de portes, finestres i senyalització. El nou paviment antilliscant continu i multicapa s’instal·larà al voltant de les dues piscines, així com en els accessos, túnel de dutxes i altres dependències.

El Patronat Municipal d’Esports aplicarà als més de 900 usuaris que tenen l’Abonament Instal·lacions un descompte del 20% a la quota del mes d’agost, en contraprestació pel tancament de la piscina coberta. Aquest abonament dóna dret a accedir, a més de la piscina coberta, a la piscina d’estiu i a la pista d’atletisme que, com la resta de serveis i activitats, no patiran en cap cas alteracions per les obres.

_____________________________________________________

Ràdio Ciutat de Valls emetrà en directe des del Firagost 2019

L’equip de Ràdio Ciutat de Valls emetrà la seva programació habitual des del seu stand ubicat a la plaça del Pati. El dimecres 1 d’agost, es la data escollida per Ràdio Ciutat per retransmetre en directe els continguts elegits per una data tant destacada.

Des de les 9 del matí fins les 20h, l’equip de Ràdio Ciutat de Valls entrevistarà a les personalitats relacionades amb el Firagost i donarà l’espai habitual als col·laboradors que confeccionen la plantilla de la ràdio. Us hi esperem!

PUBLICITAT