La Xarxa de Cultura ha anunciat que aplegarà les activitats previstes, d’una banda, per la Fira de Santa Úrsula i, de l’altra, les desenvolupades entre l’octubre de 2018 i el gener de 2019 dins el programa “Valls, Ciutat de Cultura Participativa”, per part dels diferents agents culturals i socials per tal de fer-ne difusió conjunta. El termini de lliurament de la informació pertinent estarà obert fins al divendres 7 de setembre.

PUBLICITAT

Els actes es difondran per diferents canals, com les edicions impreses que arriben a les 13.000 llars vallenques, la versió digital en format web, els posts i els tuits pel twitter de Visita Valls, i l’agenda de l’aplicació per a telèfons mòbils Valls App que, en aquests moments, compta amb 2.500 usuaris habituals.

Recordem que la informació pel programa es pot trametre a l’adreça electrònica cultura@valls.cat; o bé fer-la arribar a la Xarxa de Cultura de Valls. Els formularis estandaritzats per aportar la informació es poden trobar al portal web de l’Ajuntament i també a les mateixes dependències de Cultura.

 

PUBLICITAT