Després de l’èxit de la primera edició, el Festiuet 2018 espera el tret de sortida. El festival de música alternativa celebra enguany la seva segona edició amb un cartell que es presenta sota el lema “Benvinguts al paradís” i que reunirà a Green Valley, la M.O.D.A., Desakato, Xavi Sarrià o Zoo d’entre d’altres.

PUBLICITAT

Tot i el gran grup d’artistes convidats, un dels punts més importants d’aquest festival no serà la música. Amb “Artistes x la inclusió”, els organitzadors han creat un projecte social que neix amb la intenció de donar espai a altres disciplines artístiques a part de la música i unir, en una acció solidària, el món de l’art a favor de la inclusió social. 

Una iniciativa que ha trobat una peculiar manera on plasmar-se. Divuit artistes han il·lustrat cadascun d’ells una rèplica de dimensions reduïdes d’una taula de surf amb la lletra d’una cançó de cada grup que tocarà enguany al Festiuet. Aquestes taules de surf úniques se sortejaran el dissabte 11 d’agost entre tots els participants de la campanya “Artistes x la inclusió” de microdonacions d’1 euro.

Tots els diners que es recaptin amb la campanya aniran íntegrament destinats a dues entitats del Camp de Tarragona que vetllen per la inclusió social de persones diversament hàbils com són l’Associació Trèvol de Valls i el Club Esportiu Solc de Tarragona.

PUBLICITAT