El casal d’estiu municipal, que es realitzava a les instal·lacions del col·legi la Candela, arriba al seu fi després de cinc setmanes d’activitats. El Casal, gestionat per l’Agrupament Escolta i Guia Verge de la Candela, és l’activitat infantil de referència per als mesos d’estiu i estava obert a tots els infants d’entre 3 i 12 anys.

PUBLICITAT

Per tercer any consecutiu s’ha incorporat al Casal un projecte pedagògic que busca que el grup i cada nen i nena sigui protagonista del seu propi aprenentatge i per això, cada setmana, les activitats que s’han realitzat s’han escollit a partir dels seus propis interessos, treballant en equip i fent-se responsables de petites tasques. Martí Barberà, regidor d’Ensenyament, valorava així la importància del lleure en l’aprenentatge.

Per altra banda,  les tècniques del casal d’estiu municipal, asseguraven que cada vegada els grups estan configurats per personal més preparat. Aquest estiu ha estat molt mogut pels més petits de casa. A més del clàssic casal, el més veterà de les activitats infantils estivals, s’hi sumen també les activitats que organitza el Patronat Municipal d’Esports i la segona edició del Casal de Teatre que se celebrarà al Teatre Principal coorganitzat per Xarxa de Cultura i la companyia La Peça.

PUBLICITAT