S’ha tornat un costum vallenc encetar les festes de Nadal passejant pel nucli antic i contemplant les escenes que repassen el naixement de Jesús. Una experiència molt esperada per petits i grans que és referència del patrimoni cultural vallenc. Aquesta 8a edició s’ha organitzat en el passat mes de juliol durant els dimarts 10, 17 i 24. Per primera vegada han sigut unes jornades participatives on veïns i veïnes han pogut aportar les seves propostes i opinions, que després han estat avaluades per l’organització. En encaixar les idees més viables s’ha arribat a una estructura definitiva que consistirà a apostar per un contingut més vallenc i repassar la història de la ciutat durant l’edat antiga, mitjana, moderna i contemporània.

PUBLICITAT

D’aquesta manera els carrers del barri vell es tornaran a omplir de teatre i Nadal en un recorregut que ben segur que enamorarà. Cal destacar que l’acte teatralitzat s’avança una setmana i començarà la primera sessió el divendres 21 de desembre de 18 a 20 i continuarà el dissabte i diumenge de 17 a 19.

Tothom que estigui interessat se celebrarà una reunió informativa oberta el dijous 27 de setembre al Centre Cívic a les 18.30 h que es repetirà a les 20.30 h per tal d’arribar a tothom. Es presentarà oficialment el projecte final, amb cartell firmat d’Andreu Plana, i es convidarà a col·laborar a tots els participants per tasques d’actuació, figuració, o ajuda de qualsevol tipus. Per més informació també podeu contactar a pessebreviventdevalls@gmail.com i al 977 60 98 49.

Haurem d’esperar, les properes festes de Nadal queden lluny de la calor d’agost però prometen molt.

PUBLICITAT