Continuen les jornades setmanals de reivindicació organitzades per l’Assemblea Nacional Catalana de Valls. Són cada dissabte a les 12 del migdia i tenen com a objectiu denunciar la repressió de l’Estat espanyol i reclamar l’alliberament dels presos polítics i la tornada a casa dels càrrecs electes exiliats.

PUBLICITAT

És un acte que es fa ininterrompudament des del 4 de desembre de 2017 a l’espai de davant de l’antic hospital Sant Roc considerat Bé Cultural d’Interès Local. Allí va ser un dels 4 col·legis electorals que es van mantenir oberts fins al final del referèndum de l’U d’Octubre, juntament amb els col·legis Unió Anelles de la Flama, Narcís Oller i Eugeni d’Ors. En aquest sentit el Ple de l’Ajuntament de Valls el va batejar de manera oficial com plaça U d’Octubre.

El passat dissabte 11 d’agost va ser el torn dels Grallers de la Colla Joves Xiquets de Valls, que van tocar el toc de castells i Els Segadors, entre altres. La pròxima edició serà pel músic vallenc David Potau.

En anteriors edicions han actuat Rodamilans, Joan Reig i Sergi Esteve, Violant Llopis, Rubèn Cerisuelo, Maria Jacobs, escola de dansa Infinity, la Mulassa i el Basilisc.

També hi haurà la parada de l’ANC per fer venda de marxandatge groc i gestionar les inscripcions a la mobilització pel proper Onze de Setembre.

PUBLICITAT