La directora cinematogràfica vallenca Marta Arjona amb la seva productora audiovisual i fotogràfica establerta a Valls DansPXL presenten internacionalment el projecte “Et Ballo Catalunya”.

PUBLICITAT

És una peça de videodansa biogràfica on la protagonista, la ballarina i coreògrafa mexicana Triana Botaya López, narra amb moviments la seva història a l’arribar a Catalunya per ballar. Podem veure com l’artista explica les seves emocions i somnis a través de la vinya, els castells, el mar, o el Pont del Diable. També podem veure a les intèrprets Alba i Alexandra Pérez Moreno, Ana Garcia Molero, Encarna Pérez Poyatos, Encarna Arjona Rey i Lidia Molero Arjona mentre que darrere les càmeres trobem a Silvia Robert Montalà, Maite Blasco Pérez, Alberto Pérez-Mora, Cristina Requena, Jose Dorado, Andrea Pérez Moreno i Marta Arjona Blasco.

El passat juliol van estrenar l’obra al Teatre Principal i ara ha obtingut la seva primera selecció internacional a la 4ª edició del Big River Dance Festival. És una mostra estadounidenca organitzada per la Jeslyn Dance Gallery que projectarà 23 obres escollides de 500 presentades aqueset setembre a les comunitats d’Ohio, West Virginia i Kentucky.

El projecte té el suport de l’Ajuntament de Valls, la Xarxa de Cultura de Valls, l’Ajuntament de Tarragona, la Tarragona Film Office, Limonium i la Colla Joves Xiquets de Valls.

LINK DEL TRAILER

LINK DEL TEASER

PUBLICITAT