La directora cinematogràfica vallenca Marta Arjona amb la seva productora audiovisual i fotogràfica establerta a Valls DansPXL presenten internacionalment el projecte “Et Ballo Catalunya”.

PUBLICITAT

És una peça de videodansa biogràfica on la protagonista, la ballarina i coreògrafa mexicana Triana Botaya López, narra amb moviments la seva història a l’arribar a Catalunya per ballar. Podem veure com l’artista explica les seves emocions i somnis a través de la vinya, els castells, el mar, o el Pont del Diable. També podem veure a les intèrprets Alba i Alexandra Pérez Moreno, Ana Garcia Molero, Encarna Pérez Poyatos, Encarna Arjona Rey i Lidia Molero Arjona mentre que darrere les càmeres trobem a Silvia Robert Montalà, Maite Blasco Pérez, Alberto Pérez-Mora, Cristina Requena, Jose Dorado, Andrea Pérez Moreno i Marta Arjona Blasco.

El passat juliol van estrenar l’obra al Teatre Principal i ara ha obtingut la seva primera selecció internacional a la 4ª edició del Big River Dance Festival. És una mostra estadounidenca organitzada per la Jeslyn Dance Gallery que projectarà 23 obres escollides de 500 presentades aqueset setembre a les comunitats d’Ohio, West Virginia i Kentucky.

El projecte té el suport de l’Ajuntament de Valls, la Xarxa de Cultura de Valls, l’Ajuntament de Tarragona, la Tarragona Film Office, Limonium i la Colla Joves Xiquets de Valls.

LINK DEL TRAILER

LINK DEL TEASER

Visites solidàries al campanar pel Festival de Música de Santes Creus

La Fundació Música Solidària va realitzar 3 concerts els dies 7, 14 i 21 de juliol al Reial Monestir de Santes Creus en el cicle anual de concerts “Festival de Música de Santes Creus”. Són unes jornades de música i solidaritat que tenen el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Tarragona.

En aquesta segona edició han donat els seus beneficis a la Lliga contra el càncer de les comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre. Aquesta entitat realitza tasques d’orientació i suport als malalts de càncer i a les seves famílies alhora que fa investigació i prevenció a través de la Fundació Lliga per la Investigació i Prevenció del Càncer (FUNCA).

L’Ajuntament de Valls i Magatzem del Vermut van col·laborar amb la iniciativa i qui comprava l’entrada pels concerts obtenia gratuïtament una visita al campanar de Sant Joan pel dissabte 28 de juliol al matí amb degustació de vermut Montseta. Van ser 54 participants de diferents punts del territori català dividits en dues visites.

PUBLICITAT