Marta Arjona és la directora d’”Et Ballo Catalunya”, una peça de vídeodansa biogràfica rodada a Valls i altres punts de la província. Està protagonitzada per la mexicana Triana Botaya. La ballarina es va formar a la prestigiosa Escola Nacional de Ballet de Cuba i després va treballar a Madrid amb la companyia de Víctor Ullate i posteriorment a la companyia de David Campos a Barcelona.

PUBLICITAT

En guanyar un concurs de dansa a Barcelona va rebre una sessió fotogràfica amb DansPXL. Des d’aquell moment Botaya i Arjona tenen bona relació i han participat en diferents projectes juntes.

Aquesta vegada entre les dues han donat forma al projecte “Et Ballo Catalunya”, on podem veure la Colla Joves Xiquets de Valls, vinya, el Pont del Diable i més espais locals. Les entitats públiques i privades implicades no han posat impediments i l’únic obstacle ha sigut l’agenda i una meteorologia inestable. El rodatge va començar el novembre del 2016 i ha acabat al maig d’aquest any. Al juliol l’han pogut estrenar al Teatre Principal de Valls i ja està seleccionada per  4a edició del Big River Dance Festival a Virginia (Estats Units).

Arjona ens explica l’objectiu de tot plegat.

 

El vídeo encara no es pot veure però al seu canal de Vimeo estan penjats el tràiler i el teaser. També hi ha un making of al seu Facebook i un resum de l’estrena. El vídeo es podrà veure en un any però ens avança que pot haver-hi sorpreses i que es faci una projecció més aviat.

Entrevista a la vallenca Marta Arjona, directora de cinema de dansa

Parlem amb Marta Arjona que ens explica els detalls de la seva última obra “Et Ballo Catalunya”, una peça de vídeodansa biogràfica rodada a Valls i altres punts de la província.

PUBLICITAT