La Cambra de Comerç i Indústria de Valls i l’Obra Social “la Caixa” han renovat l’acord  per afavorir el desenvolupament d’activitats culturals, socials i empresarials a la comarca.

PUBLICITAT

La col·laboració es va materialitzar la setmana passada amb la signatura d’un conveni al carrer Jacint Verdaguer de Valls entre Alexis Gómez, director de la Banca d’Institucions de CaixaBank, i Marcel·lí Morera, president de la Cambra de Comerç.

Aquest acord anual va començar per converses mútues entre la Cambra i la Caixa fa 4 anys. La dotació és per un import de 4.000 € l’any i serveix per activitats diverses en benefici de la comarca com deixar la sala d’actes per reunions o patrocinar alguna conferència o activitat.

En especial es patrocinen el Premi al Jove Emprenedor, reconeixement a una persona de menys de 45 anys que hagi muntat la seva pròpia empresa, i el Premi-Reconeixement a Fundació, reconeixement a una fundació per la seva tasca d’inserció laboral a persones amb situacions desfavorables.

La Cambra de Comerç de Valls és un motor econòmic per la comarca que intenta atreure activitat empresarial i fomentar el comerç a la comarca de l’Alt Camp.

PUBLICITAT