La Cambra de Comerç i Indústria de Valls i l’Obra Social “la Caixa” han renovat l’acord  per afavorir el desenvolupament d’activitats culturals, socials i empresarials a la comarca.

PUBLICITAT

La col·laboració es va materialitzar la setmana passada amb la signatura d’un conveni al carrer Jacint Verdaguer de Valls entre Alexis Gómez, director de la Banca d’Institucions de CaixaBank, i Marcel·lí Morera, president de la Cambra de Comerç.

Aquest acord anual va començar per converses mútues entre la Cambra i la Caixa fa 4 anys. La dotació és per un import de 4.000 € l’any i serveix per activitats diverses en benefici de la comarca com deixar la sala d’actes per reunions o patrocinar alguna conferència o activitat.

En especial es patrocinen el Premi al Jove Emprenedor, reconeixement a una persona de menys de 45 anys que hagi muntat la seva pròpia empresa, i el Premi-Reconeixement a Fundació, reconeixement a una fundació per la seva tasca d’inserció laboral a persones amb situacions desfavorables.

La Cambra de Comerç de Valls és un motor econòmic per la comarca que intenta atreure activitat empresarial i fomentar el comerç a la comarca de l’Alt Camp.

 

Música a Miramar per la Nit de les Espelmes

El poble de Miramar va celebrar el passat dissabte 25 la 9a edició de la Nit de les Espelmes. Des de les 21.30h hi van haver actuacions musicals d’artistes com Elena Volpini i Gabri Llorach, Jay Blanes, Manel Toda, Guillem Muñoz i d’altres.

Els veïns i veïnes de Figuerola del Camp van organitzar una caminada de 10 km i 400 m de desnivell fins al poble per no perdre’s la jornada musical de la serra.

Aquest any estava força ple i és que els visitants poden gaudir d’una nit a un entorn natural acompanyats de música d’artistes locals i joves.

La propera edició serà, com sempre, el 4t dissabte d’agost.

PUBLICITAT