Avui Josep Maria Claravalls parla amb tres persones apassionades per volar amb diferents aparells, avionetes, Delta Trike, ala delta i parapent. Ens expliquen les diferents modalitats, i també les seves experiències durant un viatge al Nepal per portar a turistes en els seus aparells. A més, ens expliquen com és el Nepal pels qui vulguin anar de vacances.

PUBLICITAT

Són en Joaquin Curto Abadillo, president del club camp de vol Aeroclub Alt Camp de Vallmoll i de professió policia local de Reus.

En Daniel Abad Simon, membre de la junta directiva del camp de vol Aeroclub Alt Camp, de Vallmoll i soci-fundador de l’aeroclub Deltatrike d’Igualada, de professió instal·lador de plaques fotovoltaiques i l’inventor de la maquina d’envasar pastilles Juanola.

Finalment, Antoni Roset és instructor i professor de Deltatrike, president i fundador del camp de vol Veles i Vent del Pla de Santa Maria, de professió constructor i ara jubilat.

PUBLICITAT