El desplaçament de la comarca de l’Alt Camp a la Diagonal de Barcelona està organitzat per ANC de Valls, Òmnium Alt Camp i també s’afegeixen ERC i les dues colles castelleres dels Xiquets de Valls. En total sumen 17 autocars a Valls i 15 a la resta de la comarca.

PUBLICITAT

Segons l’ANC les inscripcions per la manifestació de la Diada de l’Onze de Setembre avancen a bon ritme i comenten que la majoria de ciutadania vallenca s’apuntarà quan acabi les vacances aquest cap de setmana.

Els tiquets valen 10 € i es poden comprar els dimecres a les 11 al local de l’ANC, al carrer de la Cort, i els dissabtes de 10 a 13 davant de Sant a Roc, la plaça U d’Octubre.

Els autobusos sortiran a la una del migdia des de l’estació de busos de Valls i aniran al tram 3 de la Diagonal, a prop dels parlaments finals.

La Diada vol reivindicar la independència de Catalunya mitjançant una onada gegant des de plaça de les Glòries, el tram 37, fins al Palau Reial, el tram 1. A les 17.14 es farà silenci i un coet marcarà l’inici de l’onada i un cop finalitzada es reclamarà el mandat de l’U d’Octubre.

 

PUBLICITAT