Una de les millors nedadores de natació sincronitzada del país, és filla de la ciutat de Valls, però els èxits professionals la van portar arreu del món. Membre de l’equip olímpic de Gemma Mengual, van guanyar juntes la medalla de plata en Equips en l’Europeu de 2002, un any després i en la mateixa categoria van quedar segones al mundial de Barcelona. A més de la plata i el bronze en Rutina Tècnica i Lliure a Melbourne l’any 2007.
La seva germana, Andrea Fuentes, qui també és nedadora i que comparteix el rècord de l’esportista espanyola amb més medalles Olímpiques amb Mireia Belmonte, s’ha acomiadat d’ella per xarxes socials. La nedadora va organitzar per la seva germana una festa amb música i espectacles de petit format. Tal com explica per instagram “T’hem fet la festassa que volies. Sense drama. Compartint un bon moment”.
També la Federació espanyola de Natació ha fet públic un missatge de condol, explicant que “Era una persona molt autèntica, amb una manera de viure la vida molt especial. Gaudia cada moment amb màxima intensitat”.
PUBLICITAT