El Centre Cívic comença el 12 de setembre les activitats previstes pel darrer trimestre de l’any.

PUBLICITAT

La programació es pot consultar aquí i a valls.cat/serveis/centre-civic i compta amb més d’una trentena de propostes per a diferents públics. També es pot trobar el fulletó físic a Ca Creus, a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, a l’Oficina d’Informació i Turisme, a VallsGenera i al centre esportiu El Fornàs.

Hi ha activitats com l’intercanvi d’idiomes, aprendre comunicació no violenta, defensa personal, dansa, pilates, zumba, ioga dinàmic, cosmètica natural, remeis naturals, cosir i xerrades sobre sexualitat infantil i sobre gestionar l’educació d’un infant a casa. Algunes són gratuïtes i la gran majoria tenen preus reduïts en 5 o 15€ per joves de menys de 25 anys. També hi ha descomptes per a col·lectius en risc d’exclusió social i econòmica.

La regidoria de Joventut i Acció Cívica preveu omplir totes les places de les activitats dedicades a la gent gran, ja que és un públic molt fidel i és el que funciona més bé juntament amb els espectacles infantils. Els tallers tenen èxit sobretot entre la ciutadania vallenca, com el de defensa personal que repeteix, i a les xerrades sovint arriba gent de Tarragona i Reus.

Pel que fa al divers públic entre 13 i 25 anys el Centre Cívic l’ha pogut entendre amb les sortides joves, de caràcter lúdic, cultural o d’aventures una aposta dels últims anys que ha tingut bona resposta. Està promocionat a través de les xarxes socials de VallsJove, el web i el nou Whatsapp inaugurat l’any passat.

De totes maneres, la regidora responsable, Bàbara Flores, ens explica que com que l’organització va per trimestres una nova activitat es pot incorporar en pocs mesos a la programació i els permet ser flexibles en aquest sentit.

Des del Centre Cívic intenten posar cada vegada més activitats gratuïtes per tal que ningú quedi exclòs i tothom pugui realitzar les activitats. Un altre objectiu per l’entitat és el territori i és que intenten col·laborar amb entitats properes i que els formadors i formadores siguin de la comarca. En la pròxima edició 2 de cada 3 formades són dones. Tot i això estan oberts a propostes de professionals i especialistes per ampliar l’oferta d’activitats.

Les inscripcions per les activitats per majors de 64 anys seran el dilluns 3 de setembre a les 10h al Centre Cívic (C/ Sant Pere, 2), la resta s’inicien dimecres 5 de setembre. Es podran fer en horari de 10h  a 14h (de dilluns a divendres) i de 17h a 19h (de dimarts a dijous) fins a esgotar places.

PUBLICITAT