El primer club sènior masculí, el CB Valls Nutrion, de la lliga semiprofessional EBA, jugarà aquest dissabte un amistós contra el Reus Ploms a les 18:00h al pavelló Joana Ballart. Durant tot el dia, l’equip farà una jornada de treball i concentració a l’hotel Class.

PUBLICITAT

Diumenge serà el torn del primer equip sènior femení CB Valls Lear, ara a Primera Catalana, que jugarà un amistós a les 17.30h contra el TGN Bàsquet al Joana Ballart i abans hauran passat per una jornada de concentració a l’hotel Fèlix.

Tots els equips ja s’estan preparant des de fa unes setmanes per acabar d’integrar a les noves cares i les sensacions són extraordinàries en paraules de Jaume Pros. Aquestes són les seves declaracions sobre la pròxima temporada.

 

L’equip femení vol tornar a Copa Catalunya amb fitxatges com Sydnei Moss.

 

Pel que fa al sènior masculí CB Valls BNA juga dissabte a les 19h contra el CB Morell al Joana Ballart. És un equip en auge amb molt capital local que acaba d’ascendir a Primera Catalana.

 

El CB Valls és un club de més de 50 anys d’antiguitat i amb més de 250 jugadors i jugadores. Són conscients que són un club d’una ciutat petita però amb una gran tradició de basquet i una afició fidel. Són exigents amb la salut dels seus i la majoria s’ha mantingut sempre actiu una vegada acabada la temporada.

PUBLICITAT