L’ANC de Valls ha convocat els seus simpatitzants aquest dissabte 1 de setembre de 6 a 8 de la tarda als ponts que travessen de l’autopista AP-2. Serà una acció simultània a
l’Alt Camp, la Conca de Barberà, les Garrigues i el Baix Penedès sota el nom Ponts per
la Llibertat.

PUBLICITAT

L’objectiu és “fer visible la República Catalana durant l’operació tornada“ amb una manifestació cívica i pacífica amb estelades i lemes reivindicatius.

L’hora per desplaçar-se conjuntament cap als ponts de l’Alt Camp és a dos quarts de sis de la tarda al pàrquing de l’Escorxador.

Els primers equips del CB Valls tornen aquest cap de setmana

El primer club sènior masculí, el CB Valls Nutrion, de la lliga semiprofessional EBA, jugarà aquest dissabte un amistós contra el Reus Ploms a les 18:00h al pavelló Joana Ballart. Durant tot el dia, l’equip farà una jornada de treball i concentració a l’hotel Class.

Diumenge serà el torn del primer equip sènior femení CB Valls Lear, ara a Primera Catalana, que jugarà un amistós a les 17.30h contra el TGN Bàsquet al Joana Ballart i abans hauran passat per una jornada de concentració a l’hotel Fèlix.

Tots els equips ja s’estan preparant des de fa unes setmanes per acabar d’integrar a les noves cares i les sensacions són extraordinàries en paraules de Jaume Pros. Aquestes són les seves declaracions sobre la pròxima temporada.

L’equip femení vol tornar a Copa Catalunya amb fitxatges com Sydnei Moss.

Pel que fa al sènior masculí CB Valls BNA juga dissabte a les 19h contra el CB Morell al Joana Ballart. És un equip en auge amb molt capital local que acaba d’ascendir a Primera Catalana.

El CB Valls és un club de més de 50 anys d’antiguitat i amb més de 250 jugadors i jugadores. Són conscients que són un club d’una ciutat petita però amb una gran tradició de basquet i una afició fidel. Són exigents amb la salut dels seus i la majoria s’ha mantingut sempre actiu una vegada acabada la temporada.

PUBLICITAT