La plaça de la Vila de la capital de l’Alt Penedès va viure ahir una magnífica diada castellera per Sant Fèlix.

PUBLICITAT

Les actuacions van començar a la 13 h amb els Minyons de Terrassa seguits de la Colla Vella dels Xiquets de Valls, la Joves Xiquets de Valls i els Castellers de Vilafranca. Totes van intentar el 2de8sf però l’única en descarregar-lo va ser la Joves a primera ronda. Per la seva banda la Vella va brillar completant el 4de9sf i el pde8fm.

Els Minyons de Terrassa van intentar el 2de8 a primera ronda, van seguir amb un 2de9fm carregat, el 4de9f, el 9de8 i un pilar de 6.

Els rosats van començar el 4de9sf estrenat a El Catllar, després a segona ronda van carregar el 2de8sf i van fer un intent descarregat de 4de10fm. En la ronda de repetició van completar el 4de9f amb pilar i van finalitzar amb el pde8fm, el pilar més valuós de la jornada.

Els vermells van començar forts descarregant el 2de8sf. Van seguir amb el 5de9f carregat, el 3de9f i per acabar el pilar de 6.

Els verds van entrar amb el 3de10fm i van carregar el 2de8sf. Van intentar el 4de10fm en dos ocasions fins que van fer el 4de9f i tancant amb 2 pilars de 5. L’enxaneta no va acabar de posar el peu i, malgrat tot, el 4de9f va quedar en intent desmuntat.

Va ser una jornada intensa pel món casteller i Sant Fèlix van ser festiu i cívic. L’acte va tenir la presència del president de la Generalitat Quim Torra.

PUBLICITAT