El Patronat Municipal d’Esports de Valls amb el Consell Esportiu de l’Alt Camp organitzen el curs «La nova musculació. Múscul, força i funció» amb el suport de l’Escola Catalana de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i del Col·legi de Professionals de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya.

PUBLICITAT

L’activitat tindrà lloc dimecres 5 de setembre a les 9 h al Centre Esportiu Municipal El Fornàs i anirà a càrrec del professor Domingo Sánchez. La jornada és una formació interna obligatòria per tot l’equip tècnic que també s’ha obert al públic especialitzat. Està adreçada a llicenciats, grau i estudiants en ciències de l’activitat física i l’esport, cicle formatiu i professionals inscrits al Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya i limitada a 25 places.

Es treballarà sobre els fonaments i la nova visió de l’entrenament de la força durant 8 hores. Durant la primera hora i mitja i a partir de la primera pausa es realitzaran 3 blocs pràctics repartits un al matí i dos a la tarda que se centraran en l’actualització dels exercicis de força, la força i estabilització i la transferència cap a objectius de salut i rendiment.

El director tècnic d’activitats del Patronat d’Esports de Valls, Eduard Moreno, afirma que “trencarem molts tòpics”, serà “modern i adaptat a les noves tendències” i “amb molta base científica”. Creu que aquesta formació serveix per millorar l’atenció i els resultats recauen directament en l’usuari.

 

Aquestes formacions tenen èxit entre públic de fora de Valls. Fa tres anys va vindre Mario Lloret, professor i director de l’INEFC, també a Pep Marí l’any passat, psicòleg per esportistes olímpics, Vicente Garrido, professor d’universitat, entre altres.

Domingo Sánchez és llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per la Universidad
Politécnica de Madrid, màster d’Expert en Activitat Física i Salut per la Universidad
Complutense de Madrid, especialitzat en l’Àrea de Fitness i la Salut, i referència en aquesta àrea d’entrenament.

El curs té un cost de 175 € i 150 € pels col·legiats i associats al COPLEFC, i inclou documentació, dinar i certificat d’assistència. Més informació i inscripcions a través del web www.pmevalls.cat o trucant al 977 614 403.

PUBLICITAT