La plaça de la Vila de la capital de l’Alt Penedès va viure ahir una magnífica diada castellera per Sant Fèlix.

PUBLICITAT

Les actuacions van començar a la 13 h amb els Minyons de Terrassa seguits de la Colla Vella dels Xiquets de Valls, la Joves Xiquets de Valls i els Castellers de Vilafranca. Totes van intentar el 2de8sf però l’única en descarregar-lo va ser la Joves a primera ronda. Per la seva banda la Vella va brillar completant el 4de9sf i el pde8fm.

Els Minyons de Terrassa van intentar el 2de8 a primera ronda, van seguir amb un 2de9fm carregat, el 4de9f, el 9de8 i un pilar de 6.

Els rosats van començar el 4de9sf estrenat a El Catllar, després a segona ronda van carregar el 2de8sf i van fer un intent descarregat de 4de10fm. En la ronda de repetició van completar el 4de9f amb pilar i van finalitzar amb el pde8fm, el pilar més valuós de la jornada.

Els vermells van començar forts descarregant el 2de8sf. Van seguir amb el 5de9f carregat, el 3de9f i per acabar el pilar de 6.

Els verds van entrar amb el 3de10fm i van carregar el 2de8sf. Van intentar el 4de10fm en dos ocasions fins que van fer el 4de9f i tancant amb 2 pilars de 5. L’enxaneta no va acabar de posar el peu i, malgrat tot, el 4de9f va quedar en intent desmuntat.

Va ser una jornada intensa pel món casteller i Sant Fèlix van ser festiu i cívic. L’acte va tenir la presència del president de la Generalitat Quim Torra.

El Patronat porta a Domingo Sánchez en “La nova musculació”

El Patronat Municipal d’Esports de Valls amb el Consell Esportiu de l’Alt Camp organitzen el curs «La nova musculació. Múscul, força i funció» amb el suport de l’Escola Catalana de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i del Col·legi de Professionals de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya.

L’activitat tindrà lloc dimecres 5 de setembre a les 9 h al Centre Esportiu Municipal El Fornàs i anirà a càrrec del professor Domingo Sánchez. La jornada és una formació interna obligatòria per tot l’equip tècnic que també s’ha obert al públic especialitzat. Està adreçada a llicenciats, grau i estudiants en ciències de l’activitat física i l’esport, cicle formatiu i professionals inscrits al Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya i limitada a 25 places.

Es treballarà sobre els fonaments i la nova visió de l’entrenament de la força durant 8 hores. Durant la primera hora i mitja i a partir de la primera pausa es realitzaran 3 blocs pràctics repartits un al matí i dos a la tarda que se centraran en l’actualització dels exercicis de força, la força i estabilització i la transferència cap a objectius de salut i rendiment.

El director tècnic d’activitats del Patronat d’Esports de Valls, Eduard Moreno, afirma que “trencarem molts tòpics”, serà “modern i adaptat a les noves tendències” i “amb molta base científica”. Creu que aquesta formació serveix per millorar l’atenció i els resultats recauen directament en l’usuari.

 

Aquestes formacions tenen èxit entre públic de fora de Valls. Fa tres anys va vindre Mario Lloret, professor i director de l’INEFC, també a Pep Marí l’any passat, psicòleg per esportistes olímpics, Vicente Garrido, professor d’universitat, entre altres.

Domingo Sánchez és llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per la Universidad
Politécnica de Madrid, màster d’Expert en Activitat Física i Salut per la Universidad
Complutense de Madrid, especialitzat en l’Àrea de Fitness i la Salut, i referència en aquesta àrea d’entrenament.

El curs té un cost de 175 € i 150 € pels col·legiats i associats al COPLEFC, i inclou documentació, dinar i certificat d’assistència. Més informació i inscripcions a través del web www.pmevalls.cat o trucant al 977 614 403.

Entrevista a Elena Volpini i Gabri Llorach

Parlem amb els músics Elena Volpini i Gabri Llorach, protagonistes de festivals com el Valls Va de Vins o la Nit de les Espelmes. Ens parlen d’ells i el seu nou projecte com a duet.

PUBLICITAT