Torna a l’escola amb Comerç de Valls i la fira Fora Estoc

Comerç de Valls finalitza l’estiu amb dues campanyes: la fira “Fora Estoc” en la seva 6a edició i la 2a edició de “Torna a l’escola amb Comerç de Valls”.

PUBLICITAT

Del 3 al 15 de setembre més de seixanta comerços participen en la campanya, amb l’objectiu d’incentivar que el màxim consum en una de les èpoques de l’any que més despesa suposa a les famílies es realitzi a la ciutat.

Per alleugerir la despesa, regalen 300 € en vals de compra. Amb un sorteig de 6 vals de compra de 50 € cada un entre totes les compres efectuades als comerços col·laboradors.

Per participar-hi només caldrà omplir la butlleta que es donarà a l’establiment i tirar-la a l’urna de la promoció. Per cada compra s’entregarà una butlleta. Com més compres més oportunitats de guanyar-ne un.

Òscar Peris, regidor de Comerç i Turisme, explicava així en què consisteix.

El sorteig es realitzarà el 19 de setembre i l’entrega de premis serà el 20 de setembre
a les 20.30 h a les oficines de Comerç de Valls.

La fira “Fora Estoc” del Comerç de Valls omplirà de parades els carrers en horari comercial, del 5 al 8 de setembre amb la participació de més de quaranta comerços, per oferir els últims articles de l’estiu a preus molt rebaixats.

Carme Sendra, presidenta de Comerç de Valls, descrivia així els detalls.

D’altra banda, han signat el conveni del 2018 que regula la subvenció municipal de 12.000 euros a l’entitat, destinats a la promoció i activitats que realitza l’associació.

 

Dimecres vinent a la venda l’abonament de tardor dels Teatres de Valls

La temporada de tardor dels Teatres de Valls permetrà gaudir de tres dels muntatges més aplaudits els darrers mesos.

L’abonament del Centre Cultural sortirà a la venda dimecres 12 de setembre a les 12 h, en les taquilles centrals del Principal, i per primer cop simultàniament al web www.ticketea.com i al telèfon 902 044 226.

El preu serà de 45 € amb el carnet Amics dels Teatres de Valls, i de 50 € sense aquest.
La comèdia “El fantasma de Canterville“, amb un ampli repartiment encapçalat per Joan Pera, arribarà al Centre Cultural dissabte 27 d’octubre.

L’elenc femení de “Les noies de Mossbank road” amb Clara Segura, Marta Marco i Cristina Genebat; el divendres 16 de novembre.

I el tercer muntatge arribarà dissabte 1 de desembre amb “Èdip”, liderada per Julio Manrique.

Programa complet:

 

PUBLICITAT