La Junta de Govern ha aprovat adjudicar de manera definitiva el concurs per les obres i treballs d’instal·lació de la museografia de Món Casteller.
L’import és d’1.660.227 euros IVA inclòs i contempla el subministrament i instal·lació completa de tota la museografia dissenyada per l’escenògraf i museògraf Ignasi Cristià.

PUBLICITAT

L’edifici del Museu Casteller, obra de l’arquitecte Dani Freixes, es troba en l’última de les fases per completar aquest equipament cultural i turístic que es troba a la plaça del Blat de Valls, Km0 del fet casteller, impulsat pel consorci integrat per la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Tarragona, l’Ajuntament de Valls i la Coordinadora de Colles Castelleres.

L’empresa barcelonina Croquis, amb prop de 40 anys d’experiència i una de les firmes amb major reconeixement a Catalunya en la producció, muntatge i instal·lació de projectes museogràfics, és qui liderarà els treballs i a la qual se sumen les companyies BTM Sound i Eurocatalana Obres i Serveis, perquè el Museu Casteller de Catalunya pugui obrir portes al més aviat possible.

PUBLICITAT