Adjudicació del projecte museogràfic del Museu Casteller de Catalunya

La Junta de Govern ha aprovat adjudicar de manera definitiva el concurs per les obres i treballs d’instal·lació de la museografia de Món Casteller.
L’import és d’1.660.227 euros IVA inclòs i contempla el subministrament i instal·lació completa de tota la museografia dissenyada per l’escenògraf i museògraf Ignasi Cristià.

PUBLICITAT

L’edifici del Museu Casteller, obra de l’arquitecte Dani Freixes, es troba en l’última de les fases per completar aquest equipament cultural i turístic que es troba a la plaça del Blat de Valls, Km0 del fet casteller, impulsat pel consorci integrat per la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Tarragona, l’Ajuntament de Valls i la Coordinadora de Colles Castelleres.

L’empresa barcelonina Croquis, amb prop de 40 anys d’experiència i una de les firmes amb major reconeixement a Catalunya en la producció, muntatge i instal·lació de projectes museogràfics, és qui liderarà els treballs i a la qual se sumen les companyies BTM Sound i Eurocatalana Obres i Serveis, perquè el Museu Casteller de Catalunya pugui obrir portes al més aviat possible.

 

El ball de Diables de Valls i el Bou Tradicional guanyen el VIII Concurs d’Enceses Ciutat de Tortosa

El XXXV Correfoc de les Terres de l’Ebre i VIII Concurs d’Enceses Ciutat de Tortosa, va tindre lloc amb motiu de les Festes de la Mare de Déu de la Cinta, el passat divendres 31 d’agost.

Amb la participació de diverses colles de diables i bèsties de foc d’arreu de Catalunya. Després de la plantada de les bèsties participants i d’una cercavila es va iniciar el correfoc amb el VIII Concurs d’Enceses on les colles van demostrar el seu domini en el món del foc i la pirotècnia.

Els guanyadors van ser la colla del ball de Diables de Valls i del Bou Tradicional. Destaquem que la colla vallenca ha aconseguit el primer premi del concurs en les dues edicions en què ha participat.

 

PUBLICITAT