El museu casteller de Catalunya, que estarà situat a Valls, pateix un nou contratemps en la seva construcció.
L’edifici, que ja acomula retard en la seva construcció, ha patit un esfondrament.

PUBLICITAT

Aquest vespre s’ha ensorrat un mur a la zona dels arcs medievals, a prop del museu casteller. Els tècnics municipals, acompanyats de la regidora d’Actuacions Públiques, Barri Antic i Patrimoni, Judit Fàbregas es van desplaçar al lloc dels fets per tal d’assessora la situació. Serà al llarg d’aquest matí que, amb llum del dia, s’acostaram de nou al lloc de l’ensorrament per veure l’afectació que ha tingut en els arcs, i és que aquest estava previst la seva recuperació pel seu valor patrimonial. El prioritari, per ara, es garantir de nou la seva estabilitat. Segons la primera inspecció, l’esfondrament no hauria afectat l’edifici central, però ha danyat part d’unes tanques

PUBLICITAT