La ciutat de Valls commemorarà la Diada Nacional de Catalunya aquest dilluns 10 de setembre a partir de les 8 del vespre a la Plaça de Blat.

PUBLICITAT

Es comptarà amb el cant de l’Himne Nacional de Catalunya, “Els Segadors”, a càrrec de la suite Cor de Valls i amb l’actuació de les dues colles castelleres dels Xiquets de Valls.

El seu inici serà a les 20 h a la Plaça del Blat, on es farà l’entrada de les colles castelleres de la ciutat, la Colla Joves pel carrer de la Cort i la Colla Vella pel carrer Major.

A continuació al vestíbul de l’Ajuntament es realitzarà el sorteig de l’ordre de l’actuació castellera amb els dos caps de colla.

A les 20.25 h la interpretació del Cant de l’Himne Nacional de Catalunya “Els Segadors”, amb el desplegament de la senyera des de l’edifici de Can Segarra i seguidament, els dos pilars de cinc de les colles castelleres.

Per finalitzar a les 20.30 h l’actuació castellera amb la Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Vella dels Xiquets de Valls amb la quarta cita del calendari local al quilòmetre casteller.

PUBLICITAT