El pati de Sant Roc de Valls rep l’exposició Convivència. Els monuments de Tàrraco Patrimoni de la Humanitat al segle XXI, organitzada pels Serveis Territorials de Cultura a Tarragona, de la Generalitat de Catalunya.

PUBLICITAT

El criteri que es planteja per a l’exposició és presentar aquests monuments mil·lenaris i la seva interrelació amb l’entorn actual, considerats patrimonis de la humanitat per part de la Unesco l’any 2000, a través de la mirada de diversos fotògrafs del Camp de Tarragona.

L’exposició disposa d’un muntatge contemporani i flexible que transmet la vida i la modernitat actual de monuments mil·lenaris. Una idea de Jorge Conde i amb la col·laboració de tot l’equip de fotògrafs.

La inauguració serà el 14 de setembre a les 19 h al Pati de Sant Roc de l’Institut d’estudis Vallencs i la podreu visitar fins al 14 d’octubre.

PUBLICITAT