Quaranta-quatre autobusos sortiran de l’Alt Camp l’11 de setembre

Les comarques de l’interior del Camp de Tarragona també han organitzat la seva pròpia diada. Sobretot, es tracta d’ofrenes florals a diversos municipis. Tant l’Alt Camp com la Conca de Barberà se sumen a la diada amb actes propis, a més de la convocatòria generalitzada a Barcelona.

PUBLICITAT

A Valls, es realitzarà una ofrena floral en homenatge al president xilè Salvador Allende en el 45è aniversari de la seva mort.

Els vallencs i vallenques estan a punt per a la Diada, tornaran a omplir autobusos, amb 27 busos de Valls i 44 de tot l’Alt Camp.

Sortiran des de l’estació d’autobusos a la 1 del migdia i es traslladaran fins a l’avinguda Diagonal de Barcelona, concretament al tram 3. Com és habitual, l’inici de la manifestació serà a les 17.14 h.

 

Inauguració de l’exposició: Convivència. Els monuments de Tàrraco Patrimoni de la Humanitat al segle XXI

El pati de Sant Roc de Valls rep l’exposició Convivència. Els monuments de Tàrraco Patrimoni de la Humanitat al segle XXI, organitzada pels Serveis Territorials de Cultura a Tarragona, de la Generalitat de Catalunya.

El criteri que es planteja per a l’exposició és presentar aquests monuments mil·lenaris i la seva interrelació amb l’entorn actual, considerats patrimonis de la humanitat per part de la Unesco l’any 2000, a través de la mirada de diversos fotògrafs del Camp de Tarragona.

L’exposició disposa d’un muntatge contemporani i flexible que transmet la vida i la modernitat actual de monuments mil·lenaris. Una idea de Jorge Conde i amb la col·laboració de tot l’equip de fotògrafs.

La inauguració serà el 14 de setembre a les 19 h al Pati de Sant Roc de l’Institut d’estudis Vallencs i la podreu visitar fins al 14 d’octubre.

PUBLICITAT