El Museu de Valls presenta la seva nova programació d’exposicions, des d’aquest mateix setembre i fins al mes de febrer es podran veure als diversos espais com el mateix Museu de Valls, la Biblioteca Popular, la Capella de Sant Roc i de manera excepcional, el vestíbul de la Casa de Cultura.

PUBLICITAT

La nova temporada vol valorar el patrimoni humà, cultural i artístic.
El tret de sortida serà amb l’exposició “Cendrós, un empresari d’acció” de l’impulsor del famós aftershave Floïd, d’origen vallenc, Joan Baptista Cendrós; el dissabte 15 de setembre a les 12.30 h a la Biblioteca Popular de Valls que just aquest 2018 ha celebrat els seus cent anys de vida com a primera biblioteca popular de la Mancomunitat de Catalunya.

Continuarà amb el fotògraf “Francesc Català-Roca i els seus amics artistes” que enguany es compleixen vint anys de la seva mort. On es podran veure retrats d’aquests mateixos fets per Català, del 20 de setembre al 18 de novembre. “Anselm Nogués: l’oblidat escultor de Valls” amb la primera mostra monogràfica amb obra seva després de la seva mort on aquest 2018 es compleixen vuitanta anys.

També destaquem l’exposició “Presos polítics a l’Espanya contemporània” al vestíbul de la Casa de Cultura, del 25 al 30 de setembre; “Què fan amb els nostres ossos?” de Sacchi de Santo, del 6 d’octubre al 25 de novembre, i “Espigueo transaccional” de Clàudia Pagès, del 15 de desembre al 17 de febrer.

Marc Ayala, regidor de Cultura i president del Museu de Valls, i Jordi París, director del Museu de Valls, ens han presentat la programació.

PUBLICITAT