La nova aposta per un tractament de les plagues de l’arbrat viari i dels parcs municipals a través de mecanismes naturals de l’Ajuntament de Valls s’anirà amplificant amb zones naturalitzades.

PUBLICITAT

Un conjunt de recursos biològics per a la prevenció, reducció i/o eliminació de les plagues per reduir els efectes nocius que produeix la utilització de productes químics.

Per combatre les plagues s’utilitzaran uns insectes que parasiten els causants. Aquest estiu, a Valls, s’ha optat per fer una prova amb la fauna auxiliar a determinades espècies d’arbres que tenen una alta afectació per plagues.

Els indrets on s’ha actuat són, els til·lers de les places Jaume I, de la Mainada, Vall d’Aran-Segarra, Pompeu Fabra, Miramar i de l’Estació. La zona verda de Santa Úrsula, barri Colla Vella, zona del Centre Cultural, estació d’autobusos, Parc Barrau, carrer Prat de la Riba, plaça President Companys, pàrquing del Barri Antic i carrer Galofre Oller.

PUBLICITAT