Josep Maria Claravalls entrevista als professors d’hipnosi i escriptors Sr. Josep
Mañogil i Sra. Isabel Godina que, amb hipnosi, tracten tot tipus de malalties i addiccions: depressions, bulímia, ansietat, trastorn de la por, obesitat, suportar tot tipus de dolor com la de la fibromialgia, alcoholisme, i tot tipus de drogues. També treballen amb casos de ludopatía o tabaquisme. Ajuden als actors i esportistes i imparteixen classes a les embarassades per substituir la epidural amb hipnosi.

PUBLICITAT

Imparteixen cursos a grups amb pacients d’arreu del món, sobretot de Sud-Amèrica, tant presencials com online.
Autors del llibre “hipnosi i excel·lència personal”, amb l’experiència de 45 anys de treballar al món de la hipnosi.

Expliquen la diferència entre la hipnosi clínica i la hipnosi espectacle.

PUBLICITAT