Control biològic de plagues als parcs municipals i arbrat viari

La nova aposta per un tractament de les plagues de l’arbrat viari i dels parcs municipals a través de mecanismes naturals de l’Ajuntament de Valls s’anirà amplificant amb zones naturalitzades.

PUBLICITAT

Un conjunt de recursos biològics per a la prevenció, reducció i/o eliminació de les plagues per reduir els efectes nocius que produeix la utilització de productes químics.

Per combatre les plagues s’utilitzaran uns insectes que parasiten els causants. Aquest estiu, a Valls, s’ha optat per fer una prova amb la fauna auxiliar a determinades espècies d’arbres que tenen una alta afectació per plagues.

Els indrets on s’ha actuat són, els til·lers de les places Jaume I, de la Mainada, Vall d’Aran-Segarra, Pompeu Fabra, Miramar i de l’Estació. La zona verda de Santa Úrsula, barri Colla Vella, zona del Centre Cultural, estació d’autobusos, Parc Barrau, carrer Prat de la Riba, plaça President Companys, pàrquing del Barri Antic i carrer Galofre Oller.

 

Adjudicades les obres de la nova pista de bàsquet del Fornàs

La construcció de la pista de bàsquet a la zona esportiva del Fornàs ha estat aprovada per la Junta de Govern.
Forma part d’un dels projectes seleccionats per la ciutadania en el procés de pressupostos participatius d’aquest any 2018.

La nova pista de bàsquet a l’aire lliure es construirà a la zona d’esports urbans on ja s’hi ubiquen l’skate parc, la pista de BMX i el parc de barres.

Les obres inclouen la construcció de la pista en aquesta solar de 2.575 m² i la instal·lació d’una tanca perimetral conjuntament amb mobiliari urbà i arbres a l’espai.
S’encarregarà l’empresa Bosir per un import de 39.461 euros IVA inclòs.

PUBLICITAT